Werkwijze

Intakegesprek

ruimte Als u overweegt STUDIEWIJZER in te schakelen volgt altijd een intakegesprek met de leerling en de ouders. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw hulpvraag duidelijk te krijgen, samen naar oplossingen te zoeken en zoveel mogelijk hulp op maat aan te bieden.

Huiswerkbegeleiding

Leerlingen die kiezen voor huiswerkbegeleiding komen in eerste instantie 3 of 4 keer per week ’s middags of ’s avonds naar STUDIEWIJZER om onder begeleiding hun huiswerk te maken. Zij krijgen ondersteuning op het gebied van leerstrategieën, studie-aanpak, planning, terugkoppeling naar de vakleraren en hulp bij motivatieproblemen. Het huiswerk wordt gepland, gecontroleerd en overhoord. Toetsmomenten worden goed voorbereid. Als het goed loopt en de resultaten beter worden, kan in een volgende periode het aantal keren per week terug naar 2.

Studiecoaching

Dit betreft vaak een individueel traject, waarbij planning, overzicht en motivatie aandachtspunten zijn. Studiecoaching is echt maatwerk.

Bijles

Als een leerling op enkele vakken uitvalt, is bijles een uitkomst. Onze bijlessen worden gegeven door zeer ervaren eerstegraads docenten, die naast het aanleren van basiskennis aan onderbouwleerlingen ook ruime ervaring hebben met het begeleiden van leerlingen naar een eindexamen.

ruimte2

Adres
Burg. Verwielstraat 67

5062 CG Oisterwijk

Contact
06 8383 8903

Info@studiewijzeroisterwijk.nl

KvK
Ingeschreven bij de KvK

onder nummer 17241992