Even voorstellen

Studiewijzer is in 2008 opgezet door José Groen. Per 1 september 2020 zullen Sandra van der Linden en Femke van de Ven (Studiebegeleiding Helvoirt) het bureau en daarmee ook de werkzaamheden overnemen. De overgang van Studiewijzer Oisterwijk naar Studiebegeleiding Oisterwijk zal het gehele schooljaar 2020/2021 duren. Wij gebruiken dit schooljaar beide websites en emailadressen. Kijk voor meer informatie ook op de website www.studiebegeleidingoisterwijk.nl

Sandra is 2e graads docent en gaf onder andere de vakken rekenen, wiskunde en ondernemerschap en richtte vijf jaar geleden samen met Femke Studiebegeleiding Helvoirt op, met een nevenvestiging in Haaren. Zij heeft ruime ervaring in de begeleiding van middelbare scholieren en MBO-studenten. Naast aandacht voor leerstijlen, leren plannen behoren ook de bètavakken (wiskunde, natuurkunde, rekenen) tot haar expertise.

Femke heeft met haar pabo diploma, vele cursussen en jaren lange ervaring op het basisonderwijs veel ervaring met de begeleiding van leerlingen en is naast algemeen begeleider van middelbare scholieren ook gespecialiseerd in beelddenken en het oplossen van motivatieproblematiek.

foto-001

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres
Burg. Verwielstraat 67

5062 CG Oisterwijk

Contact
06 8383 8903

Info@studiewijzeroisterwijk.nl

KvK
Ingeschreven bij de KvK

onder nummer 17241992